Ingrediënten:
100 g gerookte zalm
200 g Hüttenkäse
2 stuks (40 g) lente ui
¼ (50 g) komkommer
handje (35 tot 50 g) veldsla
1 thl. (5 g) pijnboompitten
1 eetl. (10 g) rode parika zoetzuur
zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Snij de zalm in kleine stukje en de komkommer in blokjes.
2. Meng dit samen met de Hüttenkäse in een kom.
3. Leg op een bord een handje gewassen veldsla.
4. Leg hier het Hüttenkäse mengsel op.
5. Rooster kort de lente-ui samen met de pijnboompitten.
5. Garneer de salade met de lente-ui, pijnboompitten en de paprika. Evt. ook heerlijk met een stuk pompoenbrood.
Per portie van 365 gram
Kilocalorieën: 312 kcal
Koolhydraten: 75 g
Eiwitten: 28 g
Vetten: 18 g
NOTE! Om dit gerecht makkelijk te kunnen loggen in je Lijfstijl voedingsdagboek, hebben we het ook opgenomen in de voedingsapp onder “mijn maaltijden”