27 jul
jan

Bij de groepstrainingen van RWIJK GYM in Rijswijk sport je altijd onder begeleiding van één van onze ervaren personal trainers in groepjes van gemiddeld 6 tot max 10 personen. Wij bieden groepstrainingen zowel buiten als binnen aan. Op een persoonlijke, leuke en efficiënte manier sport je samen met anderen en werk je toe naar het behalen van je gestelde doelen. Persoonlijk begeleid worden tijdens je workouts, tegen een betaalbaar tarief. Wie wil dit nou niet! Bij RWIJK GYM werken alleen maar gediplomeerde personal trainers. 

Onze groepstrainingen zijn geen saaie fitnesslessen, maar dynamisch uitdagende trainingen

Samen sporten werkt motiverend en is ook nog eens gezelliger. Onze trainers zorgen ervoor dat iedereen de oefeningen op zijn eigen niveau kan uitvoeren. Door onze persoonlijke begeleiding train je te allen tijde veilig en efficiënt. Onze groepstrainingen zijn geen saaie fitnesslessen, maar dynamisch uitdagende groepstrainingen, die ervoor gaan zorgen dat je fit en vitaal wordt voor alles wat in je leven op je pad komt!

Wat houdt de Muscle mania groepstraining in?

De Muscle mania groepstraining is een efficiënte trainingsformule met als doel opbouwen van spierkracht, spiermassa en het verlagen van de vetmassa (dit laatste doe je vooral door je eetpatroon aan te passen). De opbouw van de Muscle Mania groepstraining wisselt maandelijks en bestaat uit een: warming up (losmaken en mobiliseren van je lichaam), 5 rondes met 2 oefeningen die men in supersets uitvoert, met als afsluiter de challenge van de maand (finisher van de training) en we sluiten de training af met een uitgebreide cooling down.

Waarom zou ik een Muscle mania groepstraining volgen?

Trainen dient functioneel te zijn en in dienst van de doelstelling(en) van jou als sporter. Voor een deel van de mensen is dit beter willen gaan presteren in het dagelijks leven zoals; werk, sport, hobby en vrije tijd. Voor een andere groep is afvallen, of het beter shapen van hun lichaam, het beter vormen van hun lichaam (vetmassa verlagen en spiermassa verhogen), de belangrijkste reden om te gaan sporten. Speciaal voor deze doelstellingen hebben wij deze unieke trainingsformule “ de Muscle mania “ opgezet.

Welke groepstraining past het beste bij jou?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 1 werkdag om jouw vragen te beantwoorden. Als je na het telefoongesprek enthousiast bent, nodigen wij je uit bij ons op de club voor een intake afspraak met gratis proeftraining. Dit is vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar een energieker, fitter en gezonder leven. Let’s go for it!

Ja, ik wil een proeftraining aanvragen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.